skip to Main Content

Mijn locatie:

Nagelstudie Real Nails is gevestigd in het stadshart van Zoetermeer op slecht vijf minuten lopen van tramhalte Stadshart en op tien minuten lopen van tramhalte Centrum-West.

U kunt uw auto de eerste twee uur van uw bezoek gratis parkeren.

Contact

Email: info@realnails.nl
Telefoon: 06-87324881
Adres: Amsterdamstraat 3, 2711GX, Zoetermeer
map-tagger
+31687324881 info@realnails.nl
Behandelingen

In combinatie zijn behandeling altijd effectiever. Juist daarom ontwikkelen we voor onze gasten de volgende behandelingscombinaties:

BASIS-PAKKET
€30
 • e-manicure
 • Aanbrengen van nagelriemolie
 • Hydrateren door middel van een lotion
 • Ontspannende massage voor uw handen
GEL-LAK- PAKKET
€40
 • e-manicure
 • Aanbrengen van gellak
 • Aanbrengen van nagelriemolie
 • Hydrateren door middel van een lotion
 • Ontspannende massage voor uw handen
POLYGEL-PAKKET
€50
 • e-manicure
 • Nagelverlenging met POLYGEL
 • Aanbrengen van gellak op de afgewerkte nagel
 • Aanbrengen van nagelriemolie
 • Hydrateren door middel van een lotion
 • Ontspannende massage voor uw handen

Wat is de e-manicure?

Wat is de e-manicure? Die vraag is interessant voor veel vrouwen van deze tijd. Feit is dat deze behandeling momenteel wereldwijd een van de meest populaire nagelverzorgings­methodes is. e-manicure impliceert het gebruik van een speciaal apparaat met een verscheidenheid aan verwisselbare opzetstukken die gemaakt zijn om de nagelplaat zelf en de huid eromheen te behandelen.

De behandeling zelf is tamelijk mild. Met speciale opzetstukken worden alleen de bovenste, dus dode, delen van de nagel behandeld. Daarbij wordt uw huid niet beschadigd en blijft netjes en glad voor lange tijd.

Wat is gellak?

Daarover kunnen we kort zijn: het woord ‘gellak’ is een synoniem van ‘schellak’ en dat is een geavanceerde vorm van lak. Zo op het oog is het een gewone lak, maar de structuur is vergelijkbaar met de gelbasis die u in staat stelt om de verzorgde nagels voor een langere tijd te behouden.

De voordelen van het gebruik van de gellak zijn gebaseerd op drie fundamentele zaken:

Snel drogend. Na het aanbrengen van de gellak kunt u gelijk alles doen en hoeft u niet meer bang te zijn dat u uw verse manicure beschadigt.

Versterking. Als basis van gellak wordt gel gebruikt. Dat versterkt en verstevigt uw nagel en laat uw nagel intact tot het volgende bezoek.

Sterke dekking. Met de juiste verzorging kan gellak het verzorgde uiterlijk van uw handen maar liefst een maand in stand houden.

Wat is POLYGEL?

Wij hebben hebben onze keuze laten vallen op POLYGEL omdat die gebaseerd is op een hybridesysteem dat tegelijk de natuurlijke nagels versterkt  én de kunstnagels gemakkelijk laat  modelleren. De belangrijkste voordelen van POLYGEL zijn: haar natuurlijkheid, gewichtloosheid en de stevigheid van de nagels, en niet minder belangrijk – het ontbreken van een zware en onaangename geur.

Verder willen we erop wijzen dat er in de nagelindustrie, die steeds met haar tijd meegaat, elke dag nieuwe dingen op de markt verschijnen. En om steeds het nieuwste van het nieuwste te kunnen bieden, blijven ook wij ons steeds ontwikkelen en bezoeken we diverse beurzen en nagelscholen.

POLYGEL heeft terecht de status verworven van een nieuw tijdperk in de modellering van de nagels. Dat is geen acryl en geen solide gel. PolyGel combineert de beste kwaliteiten van beide systemen. Deze nieuwigheid wordt als revolutionair beschouwd en kent op het moment z’n gelijke niet. Het PolyGel-systeem werd begin 2017 in Europa geïntroduceerd en heeft al grote populariteit bij vele klanten verkregen.

POLYGEL werd, na jaren onderzoek, in Japan en Amerika ontwikkeld. Vervolgens werd de gel uitvoerig getest in verschillende nagelsalons. Het nieuwe systeem is uniek omdat het geurloos is, geen vluchtige stof produceert en voor stevige, elastische lichtgewicht-nagels zorgt, waarbij verschillende lengtes en vormen mogelijk zijn.

Een plezierig pluspunt van POLYGEL is dat het niet heet wordt onder de lamp en daardoor geen brandend gevoel op uw nagels veroorzaakt.

1
2
3
4
5
Back To Top