skip to Main Content

Mijn locatie:

Nagelstudie Real Nails is gevestigd in het stadshart van Zoetermeer op slecht vijf minuten lopen van tramhalte Stadshart en op tien minuten lopen van tramhalte Centrum-West.

U kunt uw auto de eerste twee uur van uw bezoek gratis parkeren.

Contact

Email: info@realnails.nl
Telefoon: 06-87324881
Adres: Amsterdamstraat 3, 2711GX, Zoetermeer
map-tagger
+31687324881 info@realnails.nl

Hygiëne, Kwaliteit en Service…

Gigiena

Hygiëne

Zoals u weet, werkt de manicurespecialist niet alleen met de klant en zijn handen, maar ook met veel speciale instrumenten. Dat vereist volledige reinheid van de behandelruimte en de werkplek. Netheid van de specialist en zorgvuldige desinfectie zijn twee onontkoombare zaken die we nooit zullen onderschatten en waaraan we steevast veel aandacht aan besteden. Alle gebruikte instrumenten worden na elk gebruik gesteriliseerd met behulp van speciale desinfectiemiddelen.

Qelish 2

Kwaliteit

Leuk om te weten: de materialen voor de nagels waarmee wij werken, zijn in Japan ontwikkeld en geproduceerd in de Verenigde Staten. De producten worden door chemici, technologen en ontwerpers getest in Tokio en Kobe om na vrijgave op de wereldmarkt, voor 100% zeker te kunnen zeggen dat de producten van POLYGEL misschien wel het beste vertegenwoordigt wat de Japanse en Amerikaanse nagelindustrie te bieden heeft.

Serv

Service

Voor ons is elke klant niet zo maar een klant maar een gast met wie we graag alle geheimen van hand care willen delen. Wat betekent dat? Dat betekent dat we in staat zijn om de uniciteit en de bijzonderheid van iedere gast te ‘horen’ en te ‘zien’.

U kunt erop rekenen: ware schoonheid wordt bij ons verwezenlijkt!

Ons hoofddoel is kwaliteit, maar tegelijk zult u genieten van onze vriendelijke sfeer en professionaliteit.

Back To Top