skip to Main Content

Mijn locatie:

Nagelstudie Real Nails is gevestigd in het stadshart van Zoetermeer op slecht vijf minuten lopen van tramhalte Stadshart en op tien minuten lopen van tramhalte Centrum-West.

U kunt uw auto de eerste twee uur van uw bezoek gratis parkeren.

Contact

Email: info@realnails.nl
Telefoon: 06-87324881
Adres: Amsterdamstraat 3, 2711GX, Zoetermeer
map-tagger
+31687324881 info@realnails.nl

Mijn naam is Rinat en ben al ruim 10 jaar nagelstylist. Ik heb eigen formules en technieken weten te ontwikkelen en op het punt dat ik inmiddels bereikt heb, wil ik nog lang niet stoppen. De liefde voor het vak inspireert me om mezelf constant te blijven ontplooien. Dit betekent dat ik altijd bereid ben om met mijn gasten de nieuwste trends in de nagelindustrie te delen. Ik gebruik niet alleen de nieuwste ontwikkelingen van de hedendaagse nagelindustrie, maar ook mijn eigen unieke technologieën.

Confucius is me, wat dit betreft, na aan het hart: “Kies voor jezelf het werk dat bij je past. Dan hoef je geen dag in je leven te werken”. Dat is de weg die ik bewandel. En als u goed naar mijn werk kijkt, zult u zien dat ik er mijn ziel in leg. En die ziel deel ik graag met u.

Ik zal proberen om niet alleen uw nagels mooi te maken: de uniekheid van uw verschijning moet door mijn werk, in ieder detail, tot z’n recht komen.  De essentie zit immer vaak in het detail.

Certificaten en opleiding

Mijn opleiding heb ik gekregen van de beste professionals in Rusland, Kazachstan, Oekraïne en natuurlijk in Nederland. Tijdens die opleiding is er veel aandacht geschonken aan de architectuur van de nagel en de individuele kenmerken van de vorm van de handen van de klant, dat allemaal om de meest geschikte vorm en lengte van de nagels te kunnen kiezen.

Nail Art Academy

Nail Art Academy

In 2006 heb ik basisopleiding voltooid bij de Nail Art Academy, waar ik o.a. de cursus «Course of Artificial Nail Enhancement with Nail Architecture» met succes heb afgerond. Dit certificaat  bevestigt dat ik als professional mag werken met gel- en acrylmaterialen als nagelstylist.

Hand & Nail Harmony (PolyGel)

Hand & Nail Harmony (PolyGel)

In 2017 schudde de nagelindustriemarkt op z’n grondvesten door het nieuwe product, POLYGEL. Ik heb zelf de uniciteit van dit product mogen ervaren tijdens een cursus, aangeboden door de producent zelf.

Love Your Nails Academy

Love Your Nails Academy

Hier heb ik in 2016 de cursus Fine Lines gevolgd. Deze cursus vergroot de perspectieven van het nageldesign. Mij biedt het geweldige nieuwe mogelijkheden om mijn design verder te perfectioneren.

Back To Top